Wat kun je doen?

Vrijwilliger zijn van Tearfund kan op vele manieren:

Evenementen Tearfund is actief op verschillende evenementen, zoals Opwekking, New Wine en Groen Gelovig. Hiervoor zoeken we enthousiaste vrijwilligers die Tearfund willen vertegenwoordigen en ons willen ondersteunen met allerlei hand en span diensten zoals  bijvoorbeeld: helpen met op- en afbouw van de Tearfund tent, verkopen van (h)eerlijke koffie en versnaperingen en/of Tearfund promoten door een praatje te maken met de bezoekers.

Kerk Je kunt Tearfund promoten in je kerk. Door bijvoorbeeld een avond in je kerk te organiseren, waarbij Tearfund-ambassadeur Timzingt optreedt. Of door een kerkverbinding te organiseren tussen jouw kerk en een kerk of project in één van de landen waar Tearfund werkt. Samen met een medewerker van Tearfund kijk je naar wat jou leuk lijkt en wat past bij jullie kerk. 

Vrijwilliger worden?

Stuur dan een mail met jouw naam, adresgegevens en telefoonnummer naar jvandieren@tearfund.nl of jschouten@tearfund.nl.  Geef in de mail aan waar jij je als vrijwilliger wil inzetten en waarom. We nemen dan contact met je op!