Tweede Kamerverkiezingen

Voor de Tweede Kamerverkiezingen hebben we een e-book uitgebracht waarin we de programma’s van de verschillende politieke partijen hebben doorgelicht op thema’s die voor ons belangrijk zijn: duurzaamheid, ruimte voor religieuze actoren en ontwikkelingssamenwerking.

Magazine Moed

Eén keer per jaar geeft Tearfund het magazine Moed uit. Via deze uitgave willen we binnen onze achterban een beweging stimuleren om rechtvaardig en duurzaam te leven.  

We hebben voor deze vorm gekozen om te kunnen inspireren, maximale impact te creëren en ruimte te hebben om thema’s inhoudelijk uit te diepen. In 2021 stond het thema `Moed om recht te doen’ centraal. Het magazine bevatte onder meer interviews met Moses Alagbe, Otto de Bruijne, Carola Schouten, Almatine Leene, TimZingt en Alia Abboud. Oplage: 40.000 exemplaren 

Afbeelding
podcast

Podcast 

In de podcastserie `Minella zoomt in...’ ging Minella van Bergeijk in gesprek met vier ‘vooroplopers’ tegen onrecht om luisteraars te inspireren zelf op te staan tegen onrecht. De verhalen zijn later ook in tekstvorm via onze site gepubliceerd. 

  • Babah Tarawally, denker en journalist (566 luisteraars, 710 lezers) 

  • Daniëlle Hirsch, directeur van milieu- en mensenrechtenorganisatie Both ENDS (877 luisteraars, 347 lezers) 

  • Carola Schouten, demissionair minister (1.393 luisteraars, 1.004 lezers) 

  • Laila Baali, directeur WO=MEN, platform voor gendergelijkheid (788 luisteraars, 108 lezers) 

Tearfund in de media

In 2021 haalden we met nieuwsberichten, interviews en opiniërende artikelen meer dan 150 keer de landelijke, regionale en lokale media.