Vacatures

Onze vacatures voor vrijwilligers kun je hieronder bekijken. Vind je daar niet wat je zoekt of zijn er geen vacatures, maar wil je toch graag vrijwilliger worden bij Tearfund? Stuur dan een e-mail naar info@tearfund.nl (zie onderaan de pagina) en laat ons weten wat je talenten zijn. We nemen dan contact met je op.

Wat kun je doen?

Staat de vacature die bij jou past niet in bovenstaand overzicht? Vrijwilliger zijn van Tearfund kan op veel manieren.

Evenementen Tearfund is actief op verschillende evenementen, zoals de Justice Conference, de EO jongerendag, Opwekking en New Wine. Hiervoor zoeken we enthousiaste vrijwilligers die Tearfund willen vertegenwoordigen en ons willen ondersteunen met allerlei hand en span diensten zoals  bijvoorbeeld: helpen met op- en afbouw van de Tearfund tent, verkopen van (h)eerlijke koffie en versnaperingen en/of Tearfund promoten door een praatje te maken met de bezoekers.

Nacht Zonder Dak Nacht Zonder Dak is een actie van Tearfund waarbij een jeugdgroep één nacht doorbrengt in een zelfgemaakt krotje van plastic en kartonnen dozen. Op deze manier verzamelen ze sponsorgeld en gaat deze opbrengst naar een partnerorganisatie van Teafund. Vind jij het leuk om jongeren enthousiast te maken voor de strijd tegen armoede? We hebben regelmatig mensen nodig die presentaties willen geven of Nacht Zonder Dak willen promoten.

Kantoor Voor verschillende klussen op kantoor, kunnen we wel wat extra hulp gebruiken. Zowel incidenteel als op meer vaste basis. Soms zijn het bedankjes in elkaar knutselen maar ondersteuning in de administratie is ook altijd welkom! Het is niet perse nodig om naar kantoor te komen; soms kun je vanuit huis werken.

Kerk Je kunt Tearfund promoten in je kerk. Door bijvoorbeeld een avond in je kerk te organiseren, waarbij Tearfund-ambassadeur Timzingt optreedt. Of door een kerkverbinding te organiseren tussen jouw kerk en een kerk of project in één van de landen waar Tearfund werkt. Samen met een medewerker van Tearfund kijk je naar wat jou leuk lijkt en wat past bij jullie kerk. 

Vrijwilliger worden?

Stuur dan een mail met jouw naam, adresgegevens en telefoonnummer naar info@tearfund.nl. Geef in de mail aan waar jij je als vrijwilliger wil inzetten en waarom.