Je kunt op dit moment voor twee doelen collecteren:

  • Tearfund Collecte-actie 2021
  • Corona Noodhulpfonds
     

1. Tearfund Collecte-actie 2021

Zet de kerk uit een ander land op het collecterooster.

Via kerken wereldwijd helpt Tearfund mensen zélf op te staan uit armoede en onrecht. Lokale kerken zijn een uniek instrument om verandering te brengen in het leven van mensen die leven in armoede. Daar hebben we de hulp van Nederlandse kerken hard bij nodig. Met jullie collecte helpt jouw gemeente een lokale kerk om een blijvend verschil te maken! 

Collecteopbrengsten kun je overmaken op ons rekeningnummer (NL32 ABNA 0501 0303 01 ) of via onze donatiepagina

Lees meer, vraag collectematerialen aan en doe mee >>

2. Corona Noodhulpfonds

Geen lucht meer. Uitputting. Wanhoop. We zien het wereldwijd, op dit moment vreselijk schrijnend in India en Nepal. Het coronavirus grijpt hier harder dan ooit om zich heen. De gevolgen zijn mensonterend.

In veel landen is ziek worden niet eens de enige angst. In het geval van een lockdown of strenge coronamaatregelen kunnen mensen geen kant meer op. En geen werk betekent geen eten. Geen school betekent geen toekomstperspectief. We zien het overal. De wereld snakt naar adem! 

Tearfund komt samen met het Christelijk Noodhulpcluster in actie voor de kwetsbaarsten die als gevolg van corona een tekort hebben aan alles. Samen doen we er alles aan om dit virus het hoofd te bieden. Hiervoor is dringend veel geld nodig.

Geef aan het Corona Noodhulpfonds, zodat we de meest kwetsbaren kunnen beschermen. Collecteopbrengsten kun je overmaken op ons rekeningnummer (NL32 ABNA 0501 0303 01 ) of via onze donatiepagina.  

Lees meer, vraag collectematerialen aan en help mee >>

Wil je collecteren voor Tearfund? 

Mail de naam van je kerk, het contactpersoon en je telefoonnummer onder vermelding van het collectedoel. Dan sturen wij de collectematerialen toe. 

Ons kerkenteam staat voor je klaar. Bel met 030-6969 600 of mail naar kerken@tearfund.nl.