Wat kun je tegen het coronavirus beginnen zonder water en zeep, zonder ruimte om je af te zonderen, zonder artsen?

Collecteer daarom in jullie kerk voor het Corona Noodhulpfonds. Juist bij Tearfund zijn wij sterk in crises. Mensen helpen veerkrachtiger te worden is onze expertise. Dat doen we ook nu. Via ons grote netwerk van kerken geven we voorlichting, medische hulp en zorgen we voor water en zeep in Bangladesh, Haïti, Ethiopië en Zimbabwe en vele andere landen. Een grote uitbraak zou desastreus zijn. Samen doen we er alles aan om dit virus het hoofd te bieden. Hiervoor is dringend veel geld nodig.

Geef aan het Corona Noodhulpfonds, zodat we de meest kwetsbaren kunnen beschermen. Collecteopbrengsten kun je overmaken op ons rekeningnummer (NL32 ABNA 0501 0303 01 ) of via onze donatiepagina

Collectematerialen voor het Corona Noodhulpfonds 

Om jullie collecteoproep kracht bij te zetten stelt Tearfund de volgende materialen beschikbaar: 

1) Video collecteoproep – Voeg de videoboodschap in in jullie online dienst (pas je cookie-instellingen aan als je hieronder geen video ziet).

Wil je collectemateriaal aanvragen?

Stuur een mail met de naam van jullie kerk, de contactpersoon, telefoonnummer en voor welk Tearfund-project de collecte bestemd is naar info@tearfund.nl

 

QR-Code
QR-code

2) Audio Fragment – Voor diensten die zonder beeld worden uitgezonden is er een kort audio fragment deze kun je hieronder aanvragen.

3) PowerPoint – Gebruik je liever een PowerPoint om de collecteaanvraag toe te lichten, dan kun je deze hieronder aanvragen.

4) Projectbeschrijving – Lees je graag meer over onze projecten en hoe de collectegelden besteed zullen worden? De projectbeschrijving kun je ook hieronder aanvragen.

5) Tikkiecode en Tikkie QR code – Een Tikkie is gemakkelijk te delen in jullie gemeente met deze link. Met een QR scanner-app op een telefoon kom je ook op de Tikkie-website, je kunt de code scannen en dan wijst jouw smartphone je de weg.

6) Collecteren via de Givt-app kan ook. Werkwijze: Na het bedrag bepaald te hebben, kiest u voor ‘Lijst’ en vervolgens drukt u op de button ‘Actie’. Hier vindt u het ‘Tearfund Corona Noodhulpfonds’.