Tikkie noodhulp Oekraïne collecte kerken

Collectematerialen 

Om jullie collecteoproep kracht bij te zetten kun je de volgende materialen gebruiken: 

1) PowerPoint – Download hier een PowerPoint-presentatie om de collecteaanvraag toe te lichten.

2) Tikkiecode en Tikkie QR code – Een Tikkie is gemakkelijk te delen via WhatsApp, nieuwsbrief of website. Gebruik de QR code hiernaast of deze link

3) Collecteren via de Givt-app – Werkwijze: Na het bedrag bepaald te hebben, kies je voor ‘Lijst’ en vervolgens druk je op de button ‘Actie’ of 'Goed doel'. Hier vind je het ‘Tearfund Noodhulp Oekraïne’.  

Nog iets anders nodig?

Heb je nog iets anders nodig om je collecte te ondersteunen? Neem dan contact op met Henry Schrijver via: hschrijver@tearfund.nl

Noodhulp in Oekraïne

De grote humanitaire ramp in Oekraïne en buurlanden vraagt om onmiddellijke actie. Samen met hulporganisaties van Integral Alliance (waaronder Integra in Slowakije) en met Nederlandse hulporganisaties in het Christelijk Noodhulpcluster slaan we de handen ineen om de slachtoffers te helpen.

Meer informatie over onze hulpverlening in Oekraïne

Veel gestelde vragen over Tearfund en de oorlog in Oekraïne

Dorcas, EO Metterdaad, Kom over en help, Red een Kind, Tearfund, Woord en Daad en ZOA vormen in deze campagne samen het Christelijk Noodhulpcluster. Bij grote rampen en crises komt het Christelijk Noodhulpcluster snel in actie met een noodhulpcampagne. Ter plaatse werken de organisaties samen, zodat zij snel en effectief noodhulp kunnen verlenen.