Levens waaronder dat van Praise (26) uit Zimbabwe. Praise groeide op zonder ouders en moest zich al op jonge leeftijd zelf zien te redden. We hebben haar trainingen gegeven over duurzame landbouwtechnieken, sparen en ondernemen. Ze startte een kruidenierswinkel en daardoor is Praise nu in staat om in haar eigen levensonderhoud te voorzien.

Als we naar de actualiteit kijken, dan zien we een toename van rampen en conflicten wereldwijd. Als Tearfund hebben wij oog voor de meest kwetsbaren in deze wereld, vanuit onze liefde voor Jezus. In Mattheüs 25 zegt Hij: ‘Alles wat jullie hebben gedaan voor een van onaanzienlijksten van mijn broeders en zusters, dat hebben jullie voor Mij gedaan.’

Guido de Vries

Wil je dit jaar meedoen om de meest kwetsbaren te kunnen helpen, zodat mensen als Praise kunnen opstaan uit armoede? Wij kunnen niet zonder de steun en betrokkenheid van donateurs en hopen dat we aan het begin van dit nieuwe jaar op jouw jaardonatie mogen rekenen. Alvast heel hartelijk bedankt!

Met vriendelijke groet,

Guido de Vries
Directeur Tearfund Nederland

 

Help mee!

Met jouw steun helpen we ook in 2024 duizenden mensen zelf op staan uit armoede.

We zien een toename van rampen en conflicten wereldwijd. Als Tearfund hebben wij oog voor de meest kwetsbaren in deze wereld, vanuit onze liefde voor Jezus. Jouw bijdrage maakt het mogelijk om via de lokale kerk hen te kunnen helpen.

We hopen dat je aan het begin van dit nieuwe jaar een gift wilt overwegen, zodat we ook dit jaar weer via honderden kerken duizenden mensen zelf kunnen laten opstaan uit armoede. Alvast heel hartelijk bedankt!
Afbeelding
Kerk & Community

Kerk & Community

Kerken vormen het hart van ons werk. In binnen- en buitenland werken we met de kerk om verschil te maken, omdat we geloven in de kracht van de kerk.