Kerk of bedrijf? Ontdek hier wat je met jouw kerk kunt doen of hier wat je met jouw bedrijf kunt doen.

Ontdek wat jij kunt doen

  • Meld je aan bij Tearfund als vrijwilliger. Kijk hier voor meer informatie over wat je als vrijwilliger kunt betekenen.
  • Volg ons op Facebook en Instagram voor inspiratie en tips. Meld je ook aan voor ons maandelijkse online magazine om mooie verhalen per mail te ontvangen.
  • Steun ons werk financieel door maandelijks wat euro’s opzij te leggen en word donateur. Zo kunnen wij onze projecten blijven financieren en help jij mensen in ontwikkelingslanden zélf op te staan uit armoede en onrecht.
  • Meer doen? Denk na over een nalatenschap.
Een groep vrouwen uit Ethiopië komt samen en bidt

Bid mee

Gebed kan harten en mensenlevens en situaties veranderen, omdat God deze dingen kan veranderen. Meld je aan voor de gebedsbrief en bid mee.

Bid mee

Vrijwilliger Tearfund

Word vrijwilliger

Wil jij deel uitmaken van een organisatie die zich vol enthousiasme inzet om armoede tegen te gaan? Word dan vrijwilliger bij Tearfund! Dat kan op allerlei manieren. Vragen? Neem contact op met onze HR-afdeling. Mail naar info@tearfund.nl of bel 030 6969600.

Vacatures

Theodoor Tearfund

Doe mee met je kerk

Lokale kerken zijn een uniek instrument om verandering te brengen in het leven van arme mensen. Ook jullie kerk kan meedoen.

Bekijk hoe jouw kerk mee kan doen

Een ondernemende boer in Afrika

Bestrijd armoede met je bedrijf

Tearfund Wereldzaken is ons businessplatform. Daarmee verbinden we ondernemers rond de thema's ontwikkeling en duurzaamheid. Meer weten over samenwerking met Tearfund? Neem contact op met Ingret Panhuis.

Bedrijven

Handen met plantje - duurzaamheid - Foto: Noah Buscher via Unsplash

Bijdragen door duurzame keuzes

Bij Tearfund hebben we het veel over duurzaamheid, omdat we geloven dat een duurzame manier van leven en werken meehelpt in het tegengaan van armoede en onrecht. Dat houdt in dat we rekening houden met andere mensen, de aarde, het klimaat en generaties na ons. Maar wat kun jij zelf eigenlijk doen en waarom is het überhaupt belangrijk om iets te doen?

Duurzame tips