Klets en Doe Spel 

Om ouders/verzorgers met hun kinderen in gesprek te laten gaan over thema's als armoede en onrecht heeft Tearfund het Klets & Doe Spel ontwikkeld. Via onze website is dit 1.933 keer aangevraagd. 

Leesplannen

Tearfund is het afgelopen jaar begonnen met het schrijven van ‘leesplannen’ in de Bijbel-app YouVersion: online bijbelleesroosters rondom een bepaald thema. Doel van de leesplannen is om vanuit bijbelse overdenkingen het verhaal van herstel te vertellen en dit met praktische vragen en opdrachten handen en voeten te geven in het leven. Het leesplan ‘In beweging voor Gods schepping’ is geschreven voor het forum Groen Geloven 2021 en inmiddels door 400 mensen gelezen.

 

Afbeelding
kalender

Veertigdagenkalender: 13.152 exemplaren

Jaarlijks geeft Tearfund de Veertigdagenkalender uit. Via deze uitgave bieden we prikkelende Bijbelse overdenkingen en praktische tips over hoe je duurzamer kunt leven. In 2021 hebben we gekozen voor het thema `Een wereld van verschil’. Aan de hand van het evangelie van Mattheüs werden de lezers meegenomen in hoe Jezus verschil wist te maken in het leven van een ander.

Bijdragen werden geleverd door Theodoor Meedendorp, Reinier Sonneveld, Mirjam van der Vegt, Otto de Bruijne, Rinke Verkerk, Moses Alagbe en Dorina Nauta.

Speciaal voor kerken en groepen is ook kringmateriaal rondom de kalender ontwikkeld. Daarnaast konden lezers meedoen aan het spaarproject ter ondersteuning van zelfhulpgroepen in Ethiopië.

Er werden 13.152 kalenders verkocht; 27.356 lezers werden bereikt.