Speciaal voor Tearfund heeft TimZingt het cabaretprogramma ‘Omgekeerd’. Haal TimZingt met dit programma naar jouw kerk en beleef een onvergetelijke avond met jullie gemeente! Mail voor meer informatie je contactgegevens en de naam van je kerk naar info@tearfund.nl.

Timzingt in jouw kerk

Tearfund en Timzingt presenteren 'Omgekeerd', een speciaal coronaproof-programma voor kerken, waarmee je een onvergetelijke avond in jullie gemeente organiseert.

'Omgekeerd' is een grappig, verrassend en prikkelend programma over rijkdom en armoede. Het is de wereld op zijn kop. Tearfund werkt al meer dan 40 jaar in ontwikkelingslanden, maar vergeet het land dat het meeste hulp nodig heeft: Nederland. Timzingt ziet het scherp en omgekeerd. Het moet anders. De hulp moet naar Nederland. En om ons de zegeningen van Afrika te laten beleven, zal onze wereld op zijn kop moeten.

Een bijzondere voorstelling waarin niets is wat het lijkt. Mooie liedjes, rake observaties en hilarisch cabaret. Timzingt zoals we hem kennen: ontroerend goed. Zonder twijfel de vrolijkste manier om kennis te maken met het werk van Tear en dat werk te steunen met de opbrengst van de avond!

En geheel corona-proof! Er wordt namelijk niet door het publiek gezongen en met genoeg ruimte kan de anderhalf meter in acht genomen worden.

Enthousiast en benieuwd naar wat je nodig hebt om deze avond te organiseren? Stuur dan een mail met je contactgegevens en de naam van je kerk naar info@tearfund.nl.