Ondersteun het werk van Tearfund met een maandelijkse donatie en zie hoe jouw gift een Wereld van Verschil maakt voor mensen die in armoede en onrecht leven.

Word donateur

Wereld van verschil sfeerbeeld

Ervaar hoe jouw gift verschil maakt in de wereld

Met Wereld van Verschil ontvang je regelmatige updates. Wij nemen je mee op reis naar een aantal bijzondere en diverse plekken in Gods schepping en zie je welk effect jouw donatie heeft wereldwijd.

Zie hoe gemeenschappen veranderen door het werk van Tearfund

Ontmoet mensen uit de gemeenschap, kerkleiders en de plaatselijke partners van Tearfund en proef de cultuur, de aanbidding en de samenleving door foto’s, filmpjes, recepten, muziek en meer.

Je hoort verhalen van geloof en uitdaging waar het nieuws niet over vertelt, en wij helpen je om specifiek te bidden voor Gods werk over de hele wereld.

Begin je reis vandaag en ontdek een Wereld van Verschil

Wereld van Verschil biedt een exclusieve kijk op hoe jouw ondersteuning wereldwijd levens verandert in de naam van Jezus. Zie de geweldige verandering waar individuen, gemeenschappen en kerken samenkomen om zelf op te staan uit armoede. Word maandelijkse donateur en begin jouw reis! 

Word donateur

Het Wereld van Verschil-product is een samenwerking tussen Tearfund Nederland en Tearfund Engeland en maakt daarmee deel uit van de Tearfund Family.

Help mee!