Met het kerstconcert willen we samenkomen, digitaal en in de huiskamer. Met 'Komt allen tezamen' kunnen we het feest van vrede en licht toch samen vieren.

Op 19 december om 20:00 uur zenden we dit kerstfeest uit. Je kunt gewoon vanaf je bank meekijken! Zo geniet je thuis van optredens van Trinity, Pearl Jozefzoon en Otto de Bruijne. Ze laten allemaal iets van hun eigen repertoire of een mooi verhaal horen én spelen natuurlijk samen. Zo maken we er samen een muzikaal kerstfeest van. We vinden het leuk als je er bij bent! 

Verzilver jouw gratis ticket

Afbeelding
Lokaal & Eigenaarschap

Lokaal & Eigenaarschap

Jij maakt verschil. Of je nu in Zeist woont of in Kampala, het is belangrijk om je te realiseren dat jij verschil kunt maken en dat je van betekenis bent voor je leefomgeving. Dat begint klein, maar heeft grote impact. Als de verantwoordelijkheid voor verandering bij mensen zelf ligt, is de verandering duurzaam en ervaren mensen trots en vrijheid. We sturen daarom zelf geen teams uit, maar werken altijd via lokale organisaties en kerken. In ons werk is eigenaarschap een belangrijke drijfveer.