Met het kerstconcert willen we samenkomen, digitaal en in de huiskamer. Met 'Komt allen tezamen' kunnen we het feest van vrede en licht toch samen vieren.

Het kerstconcert is tot 7 januari 2022 te bekijken. Je kunt gewoon vanaf je bank meekijken! Zo geniet je thuis van optredens van Trinity, Pearl Jozefzoon en Otto de Bruijne. Ze laten allemaal iets van hun eigen repertoire of een mooi verhaal horen én spelen natuurlijk samen. Zo maken we er samen een muzikaal kerstfeest van. We vinden het leuk als je er bij bent! 

Verzilver jouw gratis ticket

Afbeelding
Lokaal & Eigenaarschap

Lokaal & Eigenaarschap

Jij maakt verschil. Of je nu in Zeist woont of in Kampala, het is belangrijk om je te realiseren dat jij verschil kunt maken en dat je van betekenis bent voor je leefomgeving. Dat begint klein, maar heeft grote impact. Als de verantwoordelijkheid voor verandering bij mensen zelf ligt, is de verandering duurzaam en ervaren mensen trots en vrijheid. We sturen daarom zelf geen teams uit, maar werken altijd via lokale organisaties en kerken. In ons werk is eigenaarschap een belangrijke drijfveer.
Gerelateerde content
Banner Kerst 2021
Verhaal
Lees meer
14 december 2021

Kerstactie 2021: Geef oorlogsweduwen in het Midden-Oosten een nieuwe start

Het is bijna Kerst. We kijken uit naar de komst van de Vredevorst! Een feest van vrede en licht. Maar hoeveel kans heeft [...]
Lees meer
Syrie MERATH Lebanon
Verhaal
Lees meer
25 november 2021

10 jaar oorlog in Syrië: Kerken als boodschappers van hoop

Het is bijna niet te geloven, maar de oorlog in Syrië is al tien jaar aan de gang. Terwijl de situatie steeds donkerder [...]
Lees meer
Kerst
Verhaal
Lees meer
6 december 2021

5 x de mooiste Nederlandse kerstliedjes

Kerst is een tijd van bezinning. Een tijd waarin we stilstaan bij het grootste geschenk dat we als mensen konden [...]
Lees meer